Flasketørre Esay Drainer

EL-2132

Ny

Easy Drainer Flasketørre 32/50

Easy Drainer Flasketørre er et gennemtænk og genialt stykke værktøj, hvis du skal tørre, vaske eller blot opbevare dine tomme vin og ølflasker.

Easy Drainer Flasketørre Grundmodul består af en drypbakke og to flaskerammer, hver flaskeramme kan indeholde 16 vinflasker eller 25 ølflasker (33 eller 50 cl.).

Med Easy Drainer Flasketørre er det blevet meget nemmere at få vasket, tørret og opbevaret mange flasker på et lille område, på hver drypbakke kan der stables op til 7 flaskerammer, og flaskerne vil stadig stå sikkert og stabilt, hvilket vil sige at der på et område på 35 x 35 cm. (mindre end en kasse øl) kan opbevares og tørres 175 ølflasker eller 112 vinflasker.

Når du har vasket dine flasker placeres de i flaskerammen med bunden i vejret, flaskerne kan så stå og dryppe ned i drypbakken, og så er der også den fordel at der ikke kommer urenheder ned i flasken når de står på hovedet.

En stor fordel ved Easy Drainer Flasketørre systemet er at det er modul opbygget, så det kan udvides efter behov, og så gør disse moduler det også meget let at flytte flaskerne, og ikke mindst så er det pladsbesparende.

Flere detaljer

185,60 KR.

Produkt information

VarenavnEasy Drainer Flasketørre Grundmodul
Højde18 cm.
Bredde35 cm.
Længde35 cm.
FarveHvid
Vægt1,950 kg.
MaterialeHård plast
Pakken indeholder1 stk. drypbakke og 2 stk. flaskerammer
BemærkningKan udbygges med Easy Drainer Flaskemodul

Yderligere information

Easy Drainer Flasketørre Grundmodul

Genialt og innotativt system til flasketørre og flaske opbevarings

Tilbehør / relateret