• Modul til Flasketræ

Flasketræ til 80 flasker

104,00 kr.
Inkl. moms

FLASKETRÆ TIL 80 FLASKER.

Et flasketræ kaldes også for flasketørre og er uundværlig for enhver hjemmebrygger, hvad enten det er vin, øl, mjød eller andre former for bryg der skal på flaske.

Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager

FLASKETRÆ TIL 80 FLASKER

Et flasketræ kaldes også for flasketørre og er uundværligt for enhver hjemmebrygger, hvad enten det er vin, øl, mjød eller andre former for bryg der skal på flaske.

Brug et flasketræ når du skal vaske, skylle, desinficere og tørre din flasker, når du har vasket dine flasker hænger du dem til tørre på dit flasketræ hvor de kan hænger og drypper af.

Dette flasketræ har en stor stabil fod der samtidigt fungere som dryp bakke.

Et flasketræ har også den fordel at du har alle dine flasker samlet på et meget lille område, så du ikke behøver at stille dine flasker alle mulige steder.

Når du skal tappe din bryg er det meget nemt at tage flaskerne direkte fra dit flasketræ.

Dette flasketræ består at en stor rund fod der gør flasketræet meget stabilt og som også fungere som dryp bakke, desuden er der 8 moduler (grene)  hvert modul har plads til 10 flasker så der ialt er plads til 80 øl eller vin flasker, man kan udvide sit flasketræ med tilkøb af flere løse moduler og når dit flasketræ ikke er i brug kan det let skilles ad og gemmes væk.

4232-80

Produktinformation

Varenavn
Flasketræ
Højde
63 cm.
Diameter
20 cm. (grene) 38 cm. (fod)
Farve
Blå fod / gule grene
Vægt
1.675
Materiale
Plast
Pakken indeholder
1 fod + 8 moduler
Bemærkning
Ekstra grene kan tilkøbes
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

Flasketræ ekstra gren

Flasketræ ekstra gren

Pris 15,00 kr.
se mere