• Refraktometer Oechsle
  • Refraktometer Oechsle vindruer
  • Refraktometer Oechsle vindruer
  • Refraktometer sukkermåling af vindruer

Refraktometer Oechsle

325,00 kr.
Inkl. moms

Refraktometer Oechsle 0-140 Oe

Laver du vin, most eller juice, så er dette refraktometer et uundværligt redskab til at måle sukker indholdet i din frugt.

Refraktometer til måling af sukker indhold i vindruer og frugtjuice. Dette refraktometer måler i Oechsle 0 – 140 oOe (±1 oOe) og Mas Sacch 0 – 32 % (±0,2% Mas Sacch) samt Babo 0 – 27oKMW (±0,2o KMW Babo). Dette refraktometer er udstyret med ATC (automatisk temperatur korrektion) fra 10oC til 30oC. Et refraktometer med et meget tydeligt og let aflæseligt display, og med fokus justering af linsen. Til refraktometeret medfølger der en lille kalibrerings skruetrækker, samt 10 små pipetter, engelsk brugsanvisning og et fint lille smart etui med lynlås lavet af imiteret læder til opbevaring af dit refraktometer.

Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager

Refraktometer til vindruer og frugtjuice

Refraktometer til måling af sukker indhold i vindruer og frugtjuice. Dette refraktometer måler i Oechsle 0 – 140 oOe (±1 oOe) og Mas Sacch 0 – 32 % (±0,2% Mas Sacch) samt Babo 0 – 27oKMW (±0,2o KMW Babo). Dette refraktometer er udstyret med ATC (automatisk temperatur korrektion) fra 10oC til 30oC. Et refraktometer med et meget tydeligt og let aflæseligt display, og med fokus justering af linsen. Til refraktometeret medfølger der en lille kalibrerings skruetrækker, samt 10 små pipetter, engelsk brugsanvisning og et fint lille smart etui med lynlås lavet af imiteret læder til opbevaring af dit refraktometer.

700.440

Produktinformation

Varenavn
refraktometer
Længde
18 cm.
Farve
blå
Vægt
280 gram
Materiale
metal / plast
Pakken indeholder
1 stk.
Bemærkning
måler i Oechsle, Babo og Mas Sacch
Ny vare