Korkpropper Thrid Choice til vinflasker
  • Korkpropper Thrid Choice til vinflasker

Korkpropper Third Choice

115,00 kr.
Inkl. moms Leveringstid 2-4 hverdage

Third Choice Natur Korkpropper

korkpropper i størrelse 26x40 mm. 100 stk.

Vælg disse korkpropper til din dagligvin, gode og billige korkpropper til de vine der ikke skal gemmes i flere år, Third Choice Natur korkpropper er med tryk på. Se også vores Second Choice korkpropper og First Choice korkpropper. samt vores propapparat til korkpropper

FAKTA:

Korkpropper er fremstillet af kork-egens bark, og har været brugt til vinpropper i flere hundre år, man "høster" korken fra kork-egen første gang når kork-egen er omkring 25 år og derefter ca. hver 9 år, jo ældre træet er jo finere bliver korkproppen, så de korkpropper der bliver brugt til gode vine er minimum 50 år gamle, foruden korppropper fremstilles der også gulvbelægning og emballage af kork. Da korkpropper er et naturligt produkt, nedbrydes den også i naturen modsat plastpropper og derfor belaster korkpropper ikke naturen, flere har også den opfattelse at korkpropper er med til at udvikle vinen da korkproppen indeholder iltmolekyler. I dag er problemet med "propvin" meget begrænset da man igennem de sidste 20 år udviklet både kvaliteten og produktionen så man nu er nede på under 0,5% af flasker med korkpropper har propsyge.

Antal
Lagervare

Korkpropper Third Choice

Korkpropper lavet af natur kork, DKVIN lagerfører 3 kvaliteter af korkpropper, Third Choice korkpropper som vi anbefaler til vine som ikke skal gemmes mere end 1 til 2 år, en god og billig korkprop, så er der Second Choice korkpropper  som vi anbefaler til den lidt bedre vin som kan gemmes i 2 til 4 år, dissee vinpropper er i en lidt bedre kvalitet, men derfor også en lidt dyrere korkprop, den sidste korkprop hedder First Choice korkpropper og er til vine der har potentiale til lidt længere lagring, en vinprop af god kvalitet.

EL-1210

Produktinformation

Varenavn
Korkpropper Third Choice
Højde
40 mm.
Farve
Brun
Diameter
26 mm.
Materiale
Kork
Pakken indeholder
100 stk. korkpropper Thrid Choice
Ny vare

Du vil eventuelt også synes om

Plastprop Fast cork

Vinpropper Fastcork 50 stk

Pris 43,00 kr.
se mere
Plast vinpropper gode italienske propper

Vinprop Fastcork 100 stk.

Pris 78,00 kr.
se mere
Presset kork

Korkpropper presset

Pris 80,00 kr.
se mere