Korkpropper First Choice - DKVIN.DK
  • Korkpropper First Choice - DKVIN.DK

Korkprop First Choice

269,00 kr.
Inkl. moms

Korkprop First Choice 26x40 mm. 100 stk.

Vælg denne korkprop til dine bedste vin, en god korkprop til vine skal gemmes i flere år.

Hvis du ønsker at bruge en korkprop, vil vi anbefaler dig at bruge en korkprop af god kvalitet, ikke mindst hvis du ønsker at gemme dine vine i flere år.

FAKTA:

En kork vinprop er fremstillet af kork-egens bark, og har været brugt som  vinprop i flere hundre år, man "høster" korken fra kork-egen første gang når kork-egen er omkring 25 år og derefter ca. hver 9 år, jo ældre træet er jo finere bliver en kork vinprop, så de en kork vinprop der bliver brugt til gode vine er minimum 50 år gamle, foruden korppropper fremstilles der også gulvbelægning og emballage af kork. Da en kork vinprop er et naturligt produkt, nedbrydes den også i naturen modsat plastpropper og derfor belaster korkpropper ikke naturen, flere har også den opfattelse at en kork vinprop er med til at udvikle vinen da kork vinproppen indeholder iltmolekyler. I dag er problemet med "propvin" (propsmag) meget begrænset da man igennem de sidste 20 år udviklet både kvaliteten og produktionen så man nu er nede på at under 0,5% af flasker med kork vinpropper har propsyge.

Antal
Der er desværre ikke nok varer på lager


Korkprop First Choice

Vinprop lavet af natur kork, DKVIN lagerfører 3 kvaliteter af korkprop, Thrird Choice korkprop som vi anbefaler til vine som ikke skal gemmes mere end 1 til 2 år, en god og billig korkprop, så er der Second Choice som vi anbefaler til den lidt bedre vin som kan gemmes i 2 til 4 år, denne vinprop er i en lidt bedre kvalitet og men derfor også en lidt dyrere korkprop, den sidste korkprop hedder Second Choice korkprop og er til vine der har potentiale til lidt længere lagring, en vinprop af god kvalitet.

EL-1212

Produktinformation

Varenavn
Korkprop First Choice
Længde
40 mm.
Diameter
26 mm.
Materiale
Kork
Pakken indeholder
100 stk. korkpropper
Bemærkning
Korkprop til langtids holdbare vine.
Ny vare